Peugeot 2008

1.2 PureTech 110pk Blue Lion Navigatie
  • TREKHAAK
  • Airco
  • Cruise control
  • Parkeersensoren achter
  • Bluetooth
  • Radio met USB-poort
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 94.150 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
RJ-912-T
CarrosserieSUV
Bouwjaar2017
KleurROUGE ULTIMATE (rood metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)416 X 174 X 156
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Franse auto's zijn gemaakt om te genieten. Zoals deze PEUGEOT 2008 bijvoorbeeld. Het is een dealeronderhouden auto die 94150 kilometer heeft gelopen. Het bouwjaar is 2017. De aandrijving van deze PEUGEOT wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Ook is de auto voorzien van: halogeen koplampen met LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, getint glas, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels.

Het navigatiesysteem is uw vertrouwde gids, waarheen de reis ook gaat. Audio aan/uit? Andere zender? Volgende track? Even klikken via de audiobediening op het stuur en het is geregeld. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Op een rustige weg komt de cruise control helemaal tot z'n recht. Het spreekt voor zich dat u in deze auto ook airconditioning aantreft. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn isofix-aansluiting, usb-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bagage afdekhoes, boordcomputer en bekerhouder.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze PEUGEOT 2008 samen. Om de veiligheid extra te vergroten, heeft deze PEUGEOT 2008 Brake Assist. In een noodsituatie treedt dit hulpremsysteem in werking wanneer extra remkracht nodig is. U bent mede dankzij hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Proefrit maken? Bel ons en we zetten 'm voor u klaar!


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
3 driepuntsgordels achter
3 hoofdsteunen achter
6 speakers (2 tweeters en 2 speakers voor en achter)
12Volt aansluiting voorin en achterin
16'' stalen velgen inclusief wielplaten ''Silice''
Aansluiting USB
ABS met elektronische remkrachtverdeling en noodremassistentie
Achterbank met neerklapbare rugleuning 2/3 1/3
Achterspoiler in kleur carrosserie met glanzend zwarte rand
Adaptieve frontairbags (passagiersairbag uitschakelbaar)
Airco
Airconditioning
Documenten
Garanties
Bovag
Nap