Peugeot 2008

1.2 PureTech 82pk Style Navigatie
  • TREKHAAK
  • Cruise control
  • AIRCO
  • Parkeersensoren achter
  • Bluetooth
  • LM-velgen 16inch
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 100.885 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
TV-482-N
CarrosserieSUV
Bouwjaar2018
KleurGRIS ARTENSE (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)416 X 174 X 156
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Deze auto is net binnen en moet nog worden schoongemaakt. Natuurlijk doet het formaat ertoe. Met deze PEUGEOT 2008 vindt u altijd een plekje! Met deze auto is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, halogeen koplampen met LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Onder begeleiding van het nauwkeurige navigatiesysteem en het kraakheldere geluid van het Audio-installatiesysteem met touchscreen met audiostreaming en USB-functie, komt u ongehinderd aan bij uw bestemming. De aanwezige parkeersensoren zijn de ultieme hulp om te laten weten hoeveel ruimte er nog is om te manoeuvreren. De cruise control zorgt voor zorgeloos, ontspannen en zuinig rijgedrag. En natuurlijk is er ook gedacht aan airconditioning. De uitrusting van deze PEUGEOT is met multifunctioneel lederen stuur, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bagage afdekhoes, boordcomputer en bekerhouder behoorlijk compleet.

In de PEUGEOT 2008 heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. De Brake Assist vergroot de veiligheid door bij een noodsituatie extra power te leveren op het remsysteem.

Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze PEUGEOT, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
3 driepuntsgordels achter
3 hoofdsteunen achter
6 speakers (2 tweeters en 2 speakers voor en achter)
12Volt aansluiting voorin en achterin
16'' Lichtmetalen velgen 'Hydre Gris Dilium'
Aansluiting USB
ABS met elektronische remkrachtverdeling en noodremassistentie
Achterbank met neerklapbare rugleuning 2/3 1/3
Achterspoiler in kleur carrosserie met glanzend zwarte rand
Adaptieve frontairbags (passagiersairbag uitschakelbaar)
Airco
Airconditioning
Garanties
100% onderhouden
Bovag