Peugeot 208

1.2 PureTech 100pk GT-Line Navigatie met 3D-cockpit
  • Cruise & Climate control
  • Achteruitrijcamera
  • KEYLESS
  • Parkeersensoren voor&achter
  • BT
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 68.340 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
J-702-HB
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2020
KleurJAUNE FARO (geel metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)406 X 175 X 143
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Klein? Wij zeggen liever slim en compact. Intelligente indeling, handige afmetingen en niet-te-geloven voordelig in gebruik en onderhoud. Noem dat maar klein! Met deze auto is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. In deze uitvoering is de 208 voorzien van mooie, maar ook functionele sportstoelen. Tot de uitrusting van deze PEUGEOT behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektronische parkeerrem, zwarte hemelbekleding, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Alle functies voor een veilige en zuinige rit worden overzichtelijk weergegeven op het digitale dashboard. Boem is ho? Dat is verleden tijd. De parkeerhulp met achteruitrijcamera laat precies zien hoeveel ruimte u achter nog heeft! Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Het geavanceerde navigatiesysteem zorgt voor een probleemloze reis naar uw doel, terwijl u luistert naar het aangename geluid van het audiosysteem met bluetooth en USB-connectie. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook climate control. Deze auto is voorzien van regensensor, sportstuur, keyless entry, automatisch dimmende spiegels, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

De PEUGEOT 208 is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. Lane assist is een andere naam voor rijstrookassistent. Dit veiligheidssysteem waarschuwt als u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt.

Maak nu een afspraak voor een proefrit!


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
6 Airbags (front- zij en window-airbags)
17'' Lichtmetalen velgen ''Camden''
Aansluiting USB
Achteruitrijcamera Visiopark 1 inclusief parkeerhulp achter
Active Lane Departure Warning System
Active Safety Brake met Distance alert
Advanced Active Safety Brake met camera en radar (automatisch noodremsysteem)
Airco
Aluminium pedalen
Armsteunen op de voorportieren bekleed met kunstleder met groen sierstiksel
Automatisch dimmende binnenspiegel, frameless
Automatisch inschakelende verlichting
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap