Peugeot 208

ALLURE 1.2 PT-110pk 5D AUTOMAAT(EAT6) ICE SILVER=MATKLEUR
  • Navigatie
  • Cruise & Climate control
  • Parkeersensoren
  • Bluetooth bellen&muziek
  • LM-velgen
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 41.232 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
JR-953-L
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2016
KleurICE SILVER
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)397 X 174 X 146
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

DIT IS EEN ECHT BIJZONDER LAKTYPE, ICE SILVER=MATKLEUR (GESPOTEN VANAF DE FABRIEK), DIT IS EEN VOLAUTOMAAT 6TRAPS UITVOERING, EEN GOED SCHAKELENDE EN PROBLEEMLOZE AUTOMATISCHE AUTOMATISCHE V-BAK! Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze PEUGEOT 208 heeft 41232 kilometer gelopen. Met zijn pittige benzinemotor stuurt u deze auto gemakkelijk en vlot door het verkeer. De comfortstoelen zorgen voor een optimale zithouding onderweg. Bij de uitrusting van deze PEUGEOT horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, halogeen koplampen met LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Climate control regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Superstrak parkeren wordt een eitje dankzij de parkeersensoren. De elektronische systemen in deze PEUGEOT helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regen- en lichtsensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Kleine ritjes, grote reizen - altijd een relaxte aankomst dankzij de cruise control. Deze auto is voorzien van automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en bekerhouder.

Zoals u mag verwachten van deze PEUGEOT 208 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een veilige extra is de Brake Assist. Uit onderzoek blijkt dat bestuurders bij een noodstop niet het maximum uit hun remkracht halen. Met deze automatische remondersteuning wel.

Als u al weet dat dit de auto is die u wilt hebben, dan hoeft u niet langer te wachten. U kunt nu al besluiten om deze PEUGEOT te kopen. Wij reserveren de auto dan voor u en nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof



DIT IS EEN ECHT BIZONDER LAKTYPE, ICE SILVER=MATKLEUR (GESPOTEN VANAF DE FABRIEK)
Opties
3 driepuntsgordels achter
12V aansluiting
16'' Lichtmetalen velgen 'Titane'
ABS met elektronische remkrachtverdeling en noodremassistentie
Active City Brake
Adaptieve airbags voor (passagiersairbag is uitschakelbaar)
Airco
Automatische dimmende binnenspiegel
Automatische ontgrendeling van de portieren in geval van een aanrijding
Automatische vergrendeling van de portierenen achterklep bij snelheid boven 10km/u
Automatisch inschakelend dimlicht
Automatisch inschakelende alarmknipperlichten bij noodstop
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap