Peugeot 208

GT 1.2 PureTech 100pk (VOL)AUTOMAAT (EAT8)
  • BLACK DIAMON/ZWART DAK
  • KEYLESS ENTRY&START
  • PARKEERSENSOREN V+A+CAMERAHULP ACHTER
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 81.309 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
K-740-HF
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2020
KleurJaune Faro (geel metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)406 X 175 X 143
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Klein, wendbaar, zuinig en veilig. Wat wilt u nog meer aan een auto? Deze PEUGEOT 208 heeft 't allemaal! De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. De sportstoelen zorgen ervoor dat u goed en comfortabel zit, ook als het gas erop gaat. Tot de uitrusting van deze PEUGEOT behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, led-koplampen, elektrische handrem, zwarte hemelbekleding, elektrisch inklapbare buitenspiegels en donker getint glas achter.

Het digitale dashboard vertelt u onderweg alles dat bijdraagt aan een veilige, efficiënte rit. Afstand schatten bij het achteruitrijden? Niet nodig. U weet het precies, dankzij de parkeerhulp met achteruitrijcamera. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige climate control. In deze PEUGEOT kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. De uitrusting van deze auto is met sportstuur, keyless entry, automatisch dimmende spiegels, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

Als bestuurder van deze PEUGEOT bent u nooit alleen. U wordt onderweg bijgestaan door technologische hulpmiddelen die samen met u de weg in de gaten houden. Als het nodig is, grijpen ze zelfs in, door te remmen of bij te sturen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Met de vermoeidheidsassistent bent u ook op lange ritten veilig op pad. Het systeem geeft een waarschuwing zodra het tijd is voor een pauze. Met lane assist rijdt u altijd binnen de lijnen van uw rijstrook. Het systeem waarschuwt als u onbedoeld over de wegmarkering rijdt.

Een proefrit levert het overtuigende bewijs. Bel nu!


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
6 Airbags (front- zij en window-airbags)
17'' Lichtmetalen velgen ''Camden''
Achteruitrijcamera Visiopark 1 inclusief parkeerhulp achter
Active Lane Departure Warning System
Active Safety Brake met Distance alert
Advanced Active Safety Brake met camera en radar (automatisch noodremsysteem)
Airco
Aluminium pedalen
Armsteunen op de voorportieren bekleed met kunstleder met groen sierstiksel
Automatisch dimmende binnenspiegel, frameless
Automatisch inschakelende verlichting
Bandenreparatieset
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap