Peugeot 308

ALLURE 1.2 PureTech-130pk EAT6 AUTOMAAT Navigatie
  • Trekhaak
  • Cruise & Climate control
  • Achteruitrijcamera
  • KEYLESS entry&start
  • P-hulp
  • BT
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 116.993 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
XS-959-X
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2018
KleurBLEU MAGNETIC (blauw metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)425 X 204 X 145
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Van uw nieuwe auto verlangt u rijplezier, maar ook optimaal comfort en veiligheid. Daarom is de PEUGEOT 308 de auto die u zoekt. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Voor het pittige uiterlijk én goed gesteund zitten zorgen de sportstoelen. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, elektronische parkeerrem, elektrisch inklapbare buitenspiegels, getint glas en in delen neerklapbare achterbank.

De parkeerhulp met achteruitrijcamera laat duidelijk zien hoeveel ruimte u nog heeft bij het inparkeren. Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. U heeft ongekende mogelijkheden om muziek af te spelen op dit audiosysteem met navigatiesysteem. Gebruik usb om uw muziekbibliotheek af te spelen, bluetooth om te streamen vanaf u telefoon of zet de dab ontvanger aan voor talloze digitale radiozenders. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook climate control links en rechts gescheiden. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze PEUGEOT is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Ook multifunctioneel lederen stuur, cruise control met snelheidsbegrenzer, keyless entry, buitentemperatuurmeter, automatisch dimmende binnenspiegel en 2 isofix-aansluitingen zijn aan boord.

Zoals u mag verwachten van deze PEUGEOT 308 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Wanneer u hard moet remmen, is elke decimeter verkorting van de remweg essentieel. Voor extra remkracht zorgt dan de Brake Assist. U bent mede dankzij hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem steeds veilig onderweg.

Als u al weet dat dit de auto is die u wilt hebben, dan hoeft u niet langer te wachten. U kunt nu al besluiten om deze PEUGEOT te kopen. Wij reserveren de auto dan voor u en nemen zo snel mogelijk contact met u op.


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
6 speakers
12V aansluiting vóór
Aansluiting USB
Achteruitrijcamera
Adaptieve airbags voor (passagiersairbag is uitschakelbaar)
Afwijkende voorbumper
Airco
Aluminium dakrails
Aluminium rails in de bagageruimte
Automatisch dimmende binnenspiegel
Automatische hoogteverstelling van de koplampen
Automatische ontgrendeling van de portieren in geval van een aanrijding
Documenten
Garanties
100% onderhouden
Bovag