Peugeot 308

GT-Line 1.2 PT-130pk AUTOMAAT(eat6) Navigatie+Dab+
  • DriverSportPack&Assist1
  • Clima
  • Parkhulp v+a+camera
  • KEYLESS
  • Panoramadak
  • LM-velgen 18''
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 55.664 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
SN-312-H
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2018
KleurBLEU MAGNETIC (blauw metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)459 X 180 X 147
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Met een auto als deze Peugeot 308 komt u absoluut goed voor de dag. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. De sportstoelen zorgen voor een strak uiterlijk én een uitstekende zitsteun. In weer en wind een cabriosensatie? Dat kan met het riante glazen panoramadak. Ook is de auto voorzien van: 18 inch lichtmetalen velgen, aluminium pedalen, donker getint glas achter, zwarte hemelbekleding, elektronische parkeerrem, LED-achterlichten, bestuurdersstoel met lendensteunverstelling, elektrisch bediende ramen met inklembeveiliging, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Voor een heldere klankweergave zorgt het audiosysteem met bluetooth wat het mogelijk maakt uw lievelingsmuziek ook draadloos af te spelen. U verwacht natuurlijk climate control links en rechts gescheiden in deze auto, en die is er dan ook. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Peugeot heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. Deze auto is voorzien van met leder bekleed dashboard, multifunctioneel lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, 2 isofix-aansluitingen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bekerhouder.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Peugeot 308 samen. De Brake Assist geeft een maximale boost aan het remsysteem in een noodsituatie. Zo verkort u de remweg en verkleint u de kans op ongelukken.

U bent nieuwsgierig? Bel of mail ons dan direct om een proefrit te reserveren.


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
6 speakers
12V aansluiting vóór
18'' Lichtmetalen velgen 'Diamant'
Aansluiting USB
Achterbumper met zwart gelakte diffuser met twee uitlaatsierstukken (niet functioneel)
Achteruitrijcamera
Adaptieve airbags voor (passagiersairbag is uitschakelbaar)
Afwijkende voorbumper
Airco
Aluminium dakrails
Aluminium instaplijsten
Aluminium pookknop
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap