Peugeot 5008

BLUE L. GT-LINE 1.2 130pk
  • 7-persoons
  • Trekhaak
  • Navigatie&DAB+&BT
  • Panorama/schuifdak
  • Elektr a-klep
  • KEYLESS
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 145.415 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
ZP-857-S
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurCRYSTAL EMERALD (blauw metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)464 X 184 X 164
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Combineer de functionaliteit van een gezinsauto met de prestaties van een sportwagen, en je krijgt deze sportieve Peugeot 5008. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De sportstoelen zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook functioneel, zoals u kilometer na kilometer zult merken. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Onderweg heeft u extra veel te zien dankzij het glazen panoramadak. Alle kids willen achterin zitten vanwege de derde zitrij. Bij de rijke uitrusting horen ook 19 inch lichtmetalen velgen, aluminium pedalen, donker getint glas achter, zwarte hemelbekleding, elektronische parkeerrem, LED-achterlichten, bestuurdersstoel met lendensteunverstelling, metallic lak, elektrisch bediende ramen met one touch functie en inklembeveiliging, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Altijd een deskundige gids aan boord, dankzij het navigatiesysteem. Qi is de standaard om uw telefoonaccu zonder snoer weer op 100% te krijgen. Met de draadloze oplaadmogelijkheid voor telefoons. Bluetooth met audiostreaming maakt het mogelijk om muziek draadloos af te spelen. Gebruik de usb-aansluiting om uw muziekbibliotheek af te spelen in de auto. De climate control links en rechts gescheiden zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. De parkeerhulp met achteruitrijcamera levert eersteklas parkeerservice. U weet precies hoeveel ruimte u nog heeft, in beeld en geluid. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Peugeot zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. Maximumsnelheid? Even de cruise control instellen en u blijft perfect binnen de marges. De uitrusting van deze auto is met lederen stuur, hifi-luidsprekersysteem, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bekerhouder behoorlijk compleet.

Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. De automatische veiligheidssystemen in deze Peugeot fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze Peugeot. Voor meer veiligheid detecteert deze auto het risico van een aanrijding tijdig via de forward collision warning. Een aanrijding met een andere weggebruiker die zich in uw dode hoek bevindt, heeft meestal ernstige gevolgen, zeker bij kwetsbare verkeersdeelnemers. De actieve dodehoekdetectie helpt dit risico sterk te verkleinen. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als uw concentratie verslapt en geeft u dan een waarschuwing. Veiligheid voorop: sensoren van de lane assist scannen de rijstrookstrepen en waarschuwen als u onbedoeld over de lijn gaat.

Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof



binnen 14dagen binnen
Opties
1/3 - 2/3 neerklapbare achterbank (Magic Flat) met middenarmsteun en skiluik
12V aansluiting (in de middenconsole, op de achterzijde van de middenconsole en in de bagageruimte)
19'' lichtmetalen velgen 'Washington'
Aansluiting USB
ABS anti-blokkeersysteem met EBFD elektronische remkrachtverdeling en EBA noodremassistentie
Achterbumper met verchroomde sierlijst
Achterruitenwisser, wordt geactiveerd bij inschakelen van de achteruitversnelling
Achteruitrijcamera
Achteruitrijcamera 180° Visiopark 1
Active Lane Departure Warning
Active Safety Brake
Adaptieve front-airbags (passagiersairbag uitschakelbaar), zij-airbags voor, window-airbags voor en achter
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap