Peugeot e-208

GT PACK EV 50kWh 136pk/12%bytelling+btw
  • 3-fase Navigatie
  • Cruise&Climate
  • Achteruitrijcamera
  • KEYLESS
  • Panoramadak
  • P-hulp
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 28.650 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
L-071-BV
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2021
KleurROUGE ELIXER (rood metallic)
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / alcantara
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)406 X 175 X 143
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a29-04-2021
Omschrijving

Het maakt niet uit of u binnen of buiten de stad rijdt. Het rijbereik van deze elektrische Peugeot e-208 biedt u alle vrijheid om te gaan en te staan waar u wilt. De voordelen van de elektromotor spreken voor zich: stil, schoon en snel! Laat die bochten maar komen! In de sportstoelen zitten u en uw bijrijder altijd goed! Verder is de Peugeot uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium pedalen, donker getint glas achter, zwarte hemelbekleding, elektronische parkeerrem, LED-achterlichten, speciale metallic lak, elektrisch bediende ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Met dit audio in dashboard opgenomen navigatiesysteem ontbreekt het u aan niets. Streamen doet u via bluetooth, radio luisteren met de DAB-ontvanger en dan is er nog usb voor uw eindeloze muziekvoorraad. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van climate control is voorzien. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Peugeot heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor. En deze auto heeft ook sportstuur, automatisch dimmende binnenspiegel, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Peugeot e-208 samen. Belangrijk voor uw veiligheid en die van uw passagiers is de verkeersbord-detectie in deze auto. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. Het veiligheidssysteem lane assist waarschuwt als u per ongeluk buiten uw rijbaan terechtkomt.

U bent geïnteresseerd om elektrisch te rijden? Neem dan nu contact met ons op.


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
6 Airbags (front- zij en window-airbags)
17'' Lichtmetalen velgen ''Camden''
Aansluiting USB
Achteruitrijcamera Visiopark 1 inclusief parkeerhulp achter
Active Lane Departure Warning System
Active Safety Brake met Distance alert
Advanced Active Safety Brake met camera en radar (automatisch noodremsysteem)
Airco
Aluminium pedalen
Armsteunen op de voorportieren bekleed met kunstleder met groen sierstiksel
Automatisch dimmende binnenspiegel
Automatisch dimmende binnenspiegel, frameless
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap