Elektrische Citroën

Binnen Citroën zijn nu de E-C4 en E-Jumpy ook leverbaar in een elektrische uitvoering en is de C5 Aircross als hybride verkrijgbaar.

De Citroën E-C4 zorgt voor optimaal rijcomfort voor alle inzittenden dankzij het schokvrije wegrijden, het ontbreken van trillingen, de ergonomie en het gebruiksgemak van de interfaces en specifieke services. Dit nieuwe model biedt het comfort van stil en gemakkelijk elektrisch rijden.

De Citroën C5 Aircross is als eerste plug-in hybrideauto van het merk leverbaar. Met dit model start het Low Emission Vehicle-offensief van Citroën met als doel om in 2025 voor elk model van het gamma een geëlektrificeerde uitvoering aan te bieden. De Citroën C5 Aircross SUV Hybrid combineert alle voordelen die 100% elektrisch rijden biedt tijdens de dagelijkse kortere ritten, met de veelzijdigheid en de actieradius van een auto met verbrandingsmotor, zodat ook lange afstanden probleemloos kunnen worden afgelegd.

Ook de andere modellen binnen Peugeot en Citroën zullen op korte termijn een hybride of volledig elektrische variant op de markt brengen.

Wist u dat? Wij ook twee oplaadpunten hebben voor uw elektrische auto. Deze kunnen tijdens onze openingstijden gebruikt worden d.m.v. uw laadpas.