Peugeot e-2008

ACTIVE PACK EV 50kWh/136pk/1F/12%BYTELLING
  • Climate control
  • Achteruitrijcamera
  • Bluetooth
  • Navigatie via Apple Carplay & Android auto
  • LM-velgen
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 29.282 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
R-718-KK
CarrosserieSUV
Bouwjaar2021
KleurBLUE VERTIGO (blauw metallic)
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)430 X 177 X 155
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Datum deel 1a19-02-2021
Omschrijving

Schoonheid van buiten, schone techniek van binnen. Deze PEUGEOT e-2008 maakt elektrisch rijden aantrekkelijker dan ooit. Stil en stevig optrekken zonder extra uitstoot? De elektromotor zorgt ervoor! Op de teller van deze auto staat slechts 29282 kilometer. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, LED-koplampen, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels en elektrisch bediende ramen met inklembeveiliging.

Met adaptive cruise control houdt de auto zelfstandig afstand tot uw voorligger. Een veiligheidsverhogende optie waarmee u comfortabel onderweg bent. U bent verzekerd van een stressvrije reis naar uw bestemming met behulp van het in dashboard opgenomen navigatiesysteem, plus u kunt genieten van een prachtige geluidservaring via het audiosysteem met bluetooth functionaliteit en usb-aansluiting. Natuurlijk is er ook climate control aanwezig. Geen parkeervak is te klein dankzij de assistentie van de parkeersensoren. U bent in deze PEUGEOT ook voorzien van multifunctioneel lederen stuur, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze PEUGEOT. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. Dankzij de lane assist blijft u keurig binnen de lijnen op de weg. Verder is deze auto uitgerust met hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Wilt u een proefrit maken met deze elektrische auto? Maak dan nu een afspraak.


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
16'' lichtmetalen velgen 'ELBORN'
Aansluiting USB
Active Lane Departure Warning System
Active Safety Brake met Distance alert
Airbags: front, zij- (voor en achter) en windowairbags (voor en achter)
Airco
Automatisch inschakelende verlichting
Bandenreparatieset
Bandenspanningscontrolesysteem
Bluetooth Carkit
Bluetooth carkit
Bluetooth muziek streaming
Documenten
Garanties
100% onderhouden
Bovag