Citroën C1

1.0 VTi 72PK S&S 5D Feel AIRCO
  • Bluetooth
  • LED-verlichting voor
  • Radio met USB-poort
  • Elektrische ramen
  • Centrale vergrendeling
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 32.288 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
H-944-HN
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2020
KleurBLEU CALVI (blauw metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)347 X 162 X 148
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Kwaliteit hoeft niet groot te zijn. Deze CITROEN C1 is een geweldig fijne auto met uitstekende prestaties en optimaal rijplezier. Het is vermeldenswaard dat deze auto maar 32288 kilometer heeft gereden sinds 2020. De compacte maar pittige motor heeft een bescheiden dorst maar levert prima prestaties. Tot de uitrusting behoren ook LED koplampen, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur, metallic lak en variabele stuurbekrachtiging.

Muziek, radio, podcasts, verkeersinformatie: het audiosysteem levert het allemaal in topkwaliteit, inclusief bluetooth en usb-aansluiting. Vanzelfsprekend is deze auto ook van airconditioning voorzien. Ook 2 isofix-aansluitingen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en in hoogte verstelbaar stuur horen tot de voorzieningen op deze auto.

Zoals u mag verwachten van deze CITROEN C1 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In deze CITROEN vinden we verder een hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
2 Isofix bevestigingspunten (beiden met 2 bevestigingsbeugels en 1 top tether aansluiting)
12 Volt aansluiting in middenconsole
14'' Stalen wielen met wieldoppen 'Star'
Aansluiting USB
ABS met EBD(elektronische remkracht verdeling)
Achterbank met 50/50 deelbare rugleuning
Afsluitbaar dashboardkastje
Airbag bestuurderszijde
Airbag passagierszijde met uitschakelingsfunctie
Airco
Bandenreparatiekit
Bekleding 'Zebra Red'
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap