Peugeot 208

1.2 Puretech 82pk 5D Blue Lion Navigatie
  • AIRCO
  • Cruise control
  • Parkeersensoren achter
  • Bluetooth
  • LM-velgen 15inch
  • Middenarmsteun
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 100.736 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
RZ-509-F
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2018
KleurBLANC BANQUISE (wit metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)397 X 174 X 146
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

Hij is stijlvol en elegant, maar hij zit ook boordevol slimme technieken. Deze compacte maar ruime PEUGEOT 208 is van het bouwjaar 2018 en heeft 100736 kilometer gelopen. De motor is zuinig maar pittig, en maakt een vlotte rijstijl mogelijk. Zitten in weldadige comfortstoelen : uw rug zal u dankbaar zijn. Tot de uitrusting behoren ook 15 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, getint glas, neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels.

Je weet altijd waar je moet zijn, dankzij het navigatiesysteem. Met een druk op de knop verandert u het volume of het zenderstation met de audiobediening op het stuurwiel. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuvreren. Met de cruise control komt u bijna nog fitter aan dan u vertrekt. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van airconditioning, isofix-aansluiting, usb-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en bekerhouder.

Zoals u mag verwachten van deze PEUGEOT 208 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
3 driepuntsgordels achter
12V aansluiting vóór
Aansluiting USB
ABS met elektronische remkrachtverdeling en noodremassistentie
achterbank met neerklapbare rugleuning
Adaptieve airbags voor (passagiersairbag is uitschakelbaar)
Airco
Airconditioning
Apple CarPlay en Mirrorlink 1.1
Automatische ontgrendeling van de portieren in geval van een aanrijding
Automatische vergrendeling van de portierenen achterklep bij snelheid boven 10km/u
Automatisch inschakelende alarmknipperlichten bij noodstop
Documenten
Garanties
Bovag
Nap