Citroën Jumpy

GB Club M 2.0 BlueHDi 120PK S&S 3-zits verhoogd laadvermogen
  • Bedrijfswagen
  • Cruise control
  • Airco
  • Navigatie
  • Parkeersensoren
  • Zijschuifdeur
  • Vloerplaat
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 117.525 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VBR-18-N
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2019
KleurBLANC BANQUISE
BrandstofDiesel
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren3
Afmetingen in cm (L B H)496 X 192 X 193
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Dit is een auto die is ontworpen voor uw comfort. Deze CITROEN Jumpy van het bouwjaar 2019 heeft 117525 kilometer op de teller staan. In deze auto vindt u een dieselmotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Passagiers stappen gemakkelijk in en uit door de schuifdeur met z'n ruime opening. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook achterdeuren 180 graden te openen, geluidsisolerende ramen, elektrisch verstelbare en verwarmbare buitenspiegels, bestuurdersstoel met lendensteunverstelling, elektrisch bedienbare ramen voor met one toch functie en dagrijverlichting.

Kom-maar-kom-maar...ho! Zo eenvoudig is het voordeel van parkeersensoren. En zo behulpzaam! Achter het stuur van deze CITROEN bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. De cruise control heeft een feilloos geheugen. Als u even vaart heeft geminderd, bent u na één klik weer op de oude snelheid. In een auto als deze mag u ook airconditioning verwachten. De uitrusting van deze auto is met centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, toerenteller, in hoogte verstelbaar stuur en bekerhouder behoorlijk compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De auto is ook uitgerust met ESP met hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Bent u nieuwsgierig naar deze CITROEN Jumpy? Laat het ons dan snel weten.


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
2 luidsprekers en 2 woofers
2 Plafonnieres laadruimte
12 Volt aansluiting in dashboardkastje
12 Volt aansluiting laadruimte
12 Volt aansluiting op het dashboard
16'' fullcover wielplaten 'Spyke'
ABS (Anti Blokkeer Systeem)
Armsteun bestuurder
Audiobediening aan het stuur
Basislak
Bekerhouder links en rechts op dashboard
Beplating van de zijwanden
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap