Peugeot Boxer

GB 330 L1H1 BlueHDi 110PK Premium
  • Bedrijfswagen
  • AIRCO
  • NAVIGATIE met TOUCHSCREEN/RADIO/CD/BLUETOOTH
  • TREKHAAK
  • ALU-IMPERIAAL
  • PARKEERHULP &CAMERAHULP ACHTER
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 43.661 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VBZ-85-T
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2019
KleurBLANC BANQUISE
BrandstofDiesel
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren2
Afmetingen in cm (L B H)496 X 205 X 225
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

In het moderne verkeer hebt u achter het stuur van de PEUGEOT Boxer altijd de controle. Deze auto uit 2019 heeft 43633 kilometer op de teller staan. Deze diesel heeft een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Ook bij een wat krappere parkeerplek stappen passagiers gemakkelijk in en uit via de schuifdeur. Tot de voorzieningen van deze auto behoren twee achterdeuren, getint glas en elektrisch bedienbare ramen voor.

Met behulp van de parkeerhulp met achteruitrijcamera kunt u zo strak inparkeren als u maar wilt! De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Muziek, radio, podcasts, verkeersinformatie: het audiosysteem levert het allemaal in topkwaliteit, inclusief bluetooth en usb-aansluiting. Meer rijcomfort en minder brandstofgebruik? Even de cruise control instellen en dan ontspannen rijden! U vindt in deze auto ook airconditioning. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en in hoogte verstelbaar stuur.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze PEUGEOT Boxer samen. De Brake Assist geeft een maximale boost aan het remsysteem in een noodsituatie. Zo verkort u de remweg en verkleint u de kans op ongelukken.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
2 symmetrische achterdeuren
2-zits passagiersbank met uitklapbaar schrijfblad t.h.v. linker zitplaats
12 volt aansluiting
15'' stalen velgen
90 liter tank
ABS met noodremassistentie
Achteruitrij camera
Aflegplank boven voorruit
Aflegvak bovenop dashboard
Afsluitbare tankdop
Airconditioning
Audiobediening aan het stuur
Garanties
100% onderhouden
Bovag