Peugeot Expert

PREMIUM PACK 231 LONG L3 GB 2.0 BlueHDI-120pk 3pers. verh. laadv. Navigatie
  • Bedrijfswagen
  • AIRCO
  • Cruise control
  • Imperiaal
  • Vloerplaat
  • Zijschuifdeur
  • BT
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 98.006 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
V-849-LF
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2018
KleurGRIS ALUMINIUM (grijs metallic)
BrandstofDiesel
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)531 X 192 X 190
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze PEUGEOT Expert. Deze auto uit het bouwjaar 2018 heeft 98008 kilometer gelopen. In deze auto vindt u een dieselmotor en een handgeschakelde versnellingsbak. Parkeerschade door openslaande deuren is er niet bij. De schuifdeur wordt dicht langs de zijkant geleid en uitstappen gaat supergemakkelijk. Tot de voorzieningen van deze auto behoren twee achterdeuren, LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor en bestuurdersstoel met verstelbare lendensteun.

Soms heeft u meer parkeerruimte dan u denkt. Maar soms ook niet. De parkeersensoren vertellen precies hoeveel. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Zuinig zoeven, dat kan deze auto dankzij de aanwezige cruise control. Natuurlijk is er in deze auto airconditioning aanwezig. Ook navigatiesysteem, automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, toerenteller, in hoogte verstelbaar stuur en bekerhouder horen tot de voorzieningen op deze auto.

Zoals u mag verwachten van deze PEUGEOT Expert is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Bij een noodstop levert de Brake Assist automatisch nóg meer remkracht om de remweg te verkorten. Met voorzieningen als hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem, bent u altijd veilig onderweg.

Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
12 Volt aansluiting op dashboard en in laadruimte
Aanvullende geluidsisolatie
ABS met noodremassistentie
Achterbumper deels in carrosseriekleur, middelste deel in zwart
Aflegvak bovenop dashboard
Aircoditioning
Airconditioning
Audiobediening aan het stuur
Automatisch dimmende binnenspiegel
Automatisch inschakelend dimlicht
Automatisch inschakelende ruitenwissers
Bekerhouder links en rechts op dashboard
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap