Peugeot Expert

231S GB 2.0 BlueHDi 120pk 3p. STT verh. laadv. Premium Pack Navigatie
  • Bedrijfswagen
  • Cruise & Climate control
  • Parkeersensoren
  • Bluetooth
  • LM-velgen
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 38.411 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
VBL-16-L
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2019
KleurGRIS PLATINUM (grijs metallic)
BrandstofDiesel
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)496 X 192 X 194
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Het is een auto die er nog jaren tegenaan kan, deze PEUGEOT. De onderhoudsgeschiedenis is bekend, de kilometerteller staat op 38411. Met zijn dieselmotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. De schuifdeur voor de passagiers neemt veel minder ruimte in bij het opengaan; prettig als u wat krapper moet parkeren. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer twee achterdeuren, LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor en bestuurdersstoel met verstelbare lendensteun.

Boem is ho? Niet bij deze PEUGEOT Expert. De piepjes van de parkeersensoren waarschuwen u op tijd voor obstakels. Het luxeniveau in deze PEUGEOT is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regen- en lichtsensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Deze PEUGEOT is bovendien voorzien van cruise control. Dus comfortabel en zuinig rijden verzekerd! Het spreekt voor zich dat u in deze auto ook airconditioning aantreft. Met in dashboard opgenomen navigatiesysteem, automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, toerenteller, in hoogte verstelbaar stuur en bekerhouder is deze PEUGEOT helemaal compleet.

In de PEUGEOT Expert heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. De auto is ook uitgerust met hill start assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Meer weten over deze auto? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken.


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
12 Volt aansluiting op dashboard en in laadruimte
16'' stalen zilverkleurige velgen met zwarte naafdoppen
Aanvullende geluidsisolatie
ABS met noodremassistentie
Aflegvak bovenop dashboard
Airconditioning
Automatisch dimmende binnenspiegel
Automatisch inschakelend dimlicht
Automatisch inschakelende ruitenwissers
Bekerhouder links en rechts op dashboard
Bestuurdersairbag en uitschakelbare passagiersairbag
Bestuurdersstoel in lengte verstelbaar en met verstelbare rugleuning
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap