Peugeot 2008

STYLE 1.2 PureTech 82pk Navigatie
  • TREKHAAK
  • Cruise & Climate control
  • Parkeersensoren achter
  • Bluetooth
  • LM-velgen
Bouwjaar 2015
Kilometerstand 95.024 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
JS-592-T
CarrosserieSUV
Bouwjaar2015
KleurGRIS ARTENSE (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren4
Afmetingen in cm (L B H)416 X 174 X 156
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Omschrijving

De PEUGEOT 2008 scoort! Niet alleen door zijn ruimte en zijn rijcomfort, maar ook door zijn eigenwijze uitstraling. Dit is een auto die 95024 kilometer heeft gelopen, het bouwjaar is 2015. Zijn compacte motor geeft deze PEUGEOT uitstekende prestaties, maar zorgt voor een bescheiden brandstofverbruik. Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, halogeen koplampen met LED-dagrijverlichting, aluminium dakrailing, getint glas, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Met de connectiviteit zit het helemaal goed. Met de usb-aansluiting en bluetooth met audiostreaming kunt u muziek afspelen via het Audio-installatiesysteem met touchscreen. De parkeersensoren registreren alles. Ook dat ene paaltje dat net buiten uw gezichtsveld valt. Met de cruise control kunt u zorgen dat u op die rechte stukken toch uit beeld blijft bij de flitsers. Deze auto heeft airconditioning aan boord. De uitrusting van deze auto is met multifunctioneel lederen stuur, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bagage afdekhoes en boordcomputer behoorlijk compleet.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Wanneer u hard moet remmen, is elke decimeter verkorting van de remweg essentieel. Voor extra remkracht zorgt dan de Brake Assist.

Meer weten? Neem nu contact met ons op voor een afspraak.


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
1/3-2/3 neerklapbare achterbank
3 Driepunt rolgordels op de achterbank
6 speakers (2 tweeters en 2 speakers voor en achter)
12V aansluiting achterin
12V aansluiting vóór
16'' Lichtmetalen velgen 'Hydre Gris Dilium'
16'' stalen velgen inclusief wielplaten ''Silice''
Aansluiting USB
ABS met elektronische remkrachtverdeling en noodremassistentie
Achterspoiler in kleur carrosserie met chroomkleurige rand
Adaptieve airbags voor (passagiersairbag is uitschakelbaar)
Airconditioning
Garanties
100% onderhouden
Bovag