Peugeot 308

Sw Blue L.ALLURE 1.2 PureTech-130pk Navigatie
  • Achteruitrijcamera
  • Cruise & Climate control
  • KEYLESS
  • Parkeerhulp
  • Bluetooth
  • LM-velgen
Bouwjaar 2021
Kilometerstand 46.386 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
L-390-FJ
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2021
KleurGRIS PLATINUM (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)459 X 180 X 147
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Omschrijving

Stijlvolle vormen en een verzorgd interieur maken u meteen duidelijk dat u hier met een Franse auto te maken hebt. De aandrijving van deze Peugeot wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. In deze Peugeot profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrails, elektronische parkeerrem, LED-achterlichten, bestuurdersstoel met verstelbare lendensteun, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter met anti-klembeveiliging, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Door de audiobediening op het stuur regelt u elke aanpassing van het geluid en de muziek zonder het stuur los te laten. U rijdt snel, zuinig en zeker naar uw bestemming met het navigatiesysteem. Bluetooth met audiostreaming verbindt uw smartphone draadloos met het audiosysteem. Geniet eindeloos van uw eigen muziekvoorraad met de aanwezige usb-aansluiting. Dankzij climate control links en rechts gescheiden is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Zodra u naar de ‘R′ schakelt, gaat de parkeerhulp met achteruitrijcamera in werking en heeft u een perfect zicht op alles wat zich achter de auto afspeelt. In deze Peugeot kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Geen capriolen meer als u met armen vol de auto moet openen. De keyless entry heeft u al herkend en ontgrendelt de Peugeot 308 Sw automatisch. Ook multifunctioneel lederen stuur, elektronische parkeerrem, isofix-aansluiting, centrale portiervergrendeling en bekerhouder zijn aan boord.

Het rijden met deze Peugeot wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze auto. Met het accident avoidance system heeft u een extra paar ogen aan boord. Het systeem waarschuwt bij een dreigende aanrijding. De veiligheidssystemen in deze auto nemen het zelfs waar als de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont, en waarschuwen dan met een duidelijk signaal. De veiligheidsoptie van de lane assist is een rijstrookhulp die ervoor zorgt dat u niet ongecontroleerd van baan wisselt.

Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
12V aansluiting voorin
16'' lichtmetalen velgen 'Zyrcon'
Aansluiting USB
ABS anti-blokkeersysteem met EBFD elektronische remkrachtverdeling en EBA noodremassistentie
Achteruitrijcamera
Achteruitrijcamera 180° Visiopark 1
Active Lane Departure Warning
Adaptieve front-airbags (passagiersairbag uitschakelbaar), zij-airbags voor, window-airbags voor en achter
Adaptive Cruise Control
Airco
Aluminium dakrails
Aluminium pookknop
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap