Peugeot Boxer

GB 330 L2H2 PREMIUM 2.0BlueHDi-160PK
  • Bedrijfswagen
  • NAVIGATIE
  • TREKHAAK met opstaptrede
  • 3-ZITS
  • GEREEDSCHAPKAST met extra zware motor (euro6)
  • 6versnellingen
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 221.090 km
Brandstof Diesel
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
V-682-DF
CarrosserieGesloten bestelwagen
Bouwjaar2017
KleurGRIS ALUMINIUM (grijs metallic)
BrandstofDiesel
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1997 CC
Omschrijving

Deze auto is net binnen en moet nog worden schoongemaakt. Meer foto's volgen zo snel als mogelijk.
Ontspannen en zorgeloos autorijden, dat doet u met deze Peugeot Boxer. Deze dealeronderhouden auto uit het bouwjaar 2017 heeft 221090 kilometer gelopen. Deze diesel heeft een handgeschakelde zesversnellingsbak. Een prettige maar ook veilige extra is de schuifdeur voor passagiers. Ruim instappen, geen openslaande portieren die voor ongelukken zorgen… Een riante optie! Tot de voorzieningen van deze auto behoren getint glas, twee achterdeuren en elektrisch bedienbare ramen voor.

Muziek, radio, podcasts, routeinformatie: het audiosysteem is gekoppeld aan het navigatiesysteem en levert het allemaal in topkwaliteit, inclusief bluetooth. Natuurlijk heeft deze auto ook airconditioning. Cruise control is aanwezig; prettig voor de lange einden. De uitrusting van deze auto is met in hoogte verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.

De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Peugeot Boxer samen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.

Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
2 symmetrische achterdeuren
2-zits passagiersbank met uitklapbaar schrijfblad t.h.v. linker zitplaats
12 volt aansluiting
15'' stalen velgen
90 liter tank
ABS met noodremassistentie
Achterdeuren met ruiten
Aflegvak bovenop dashboard
Afsluitbare tankdop
Aircoditioning
Airconditioning
Audiobediening aan het stuur
Documenten
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Nap