Peugeot e-208

GT EV 50kWh/136pk/16%bytelling/Btw
  • Navigatie
  • Cruise & ClimateC
  • Achteruitrijcamera
  • KEYLESS entry & start
  • Parkeersensoren
  • BT
Bouwjaar 2022
Kilometerstand 11.464 km
Brandstof Elektrisch
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
R-310-BT
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2022
KleurBLEU VERTIGO (blauw metallic)
BrandstofElektrisch
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal deuren5
Afmetingen in cm (L B H)406 X 175 X 143
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Datum deel 1a13-08-2022
Omschrijving

Niet alleen de techniek van deze elektrische Peugeot e-208 is vernieuwend. Ook het ontwerp onderscheidt zich duidelijk van de massa. Eindelijk elektrisch rijden? Deze auto is voorzien van een elektromotor. Dus stil, schoon én snel! Pittig rijden wordt nog comfortabeler dankzij de fraaie sportstoelen. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, aluminium pedalen, donker getint glas achter, zwarte hemelbekleding, elektronische parkeerrem, LED-achterlichten, speciale metallic lak, elektrisch bediende ramen voor, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Met de DAB-ontvanger luistert u naar glasheldere digitale radio. Het in dashboard opgenomen navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Muziek vanaf uw telefoon draadloos afspelen via de autoradio? Met bluetooth met audiostreaming heeft u altijd uw favoriete muziek bij de hand. Koppel uw usb-stick of digitale muziekspeler aan de auto via de usb-aansluiting. Bij de luxe van deze auto hoort ook climate control. Geen nekkramp of spiegelwerk meer bij het achteruitrijden: de parkeerhulp met achteruitrijcamera kijkt en ziet alles! De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Bijzonder prettige optie is de keyless entry. De sensor herkent uw aanwezigheid en de auto gaat van het slot. De Peugeot is standaard voorzien van: sportstuur, automatisch dimmende spiegels, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. De actieve dodehoekdetectie helpt ongelukken te voorkomen. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als uw concentratie verslapt en geeft u dan een waarschuwing. Dreigt u onbedoeld buiten de rijstrook te gaan, dan waarschuwt de lane assist.

Laat ons even weten wanneer u een proefrit wilt maken en we zetten deze elektrische auto aan de lader voor een volle accu!


Bedrijfsinformatie

De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een voorinspectie en vloeistofcontrole gehad. Optioneel bieden wij het Comfort afleverpakket aan t.w.v. €550,-
met afleveringsbeurt volgens fabrieksschema, 100 punten check, nieuwe APK, My Nobelpoort Service Card met pechhulp Europa, poetsbeurt en halfvolle tank brandstof

Opties
6 Airbags (front- zij en window-airbags)
17'' Lichtmetalen velgen ''Shaw'' met aerodynamische inserts
Aansluiting USB
Achteruitrijcamera
Achteruitrijcamera Visiopark 1 inclusief parkeerhulp achter
Actieve dodehoekbewaking
Active Lane Departure Warning System
Active Safety Brake met Distance alert
Adaptatieve cruise control met Stop&Go functie gecombineerd met Lane Positioning Assist
Advanced Active Safety Brake met camera en radar (automatisch noodremsysteem)
Airco
Aluminium pedalen
Garanties
100% onderhouden
Bovag
Fabrieksgarantie 13-08-2024
Nap